Rondreis West Amerika Monument Valley
Nog meer USA tips >>Ontdek hier nog meer informatie over onze roadtrips in Amerika.

Dag 20 – rit naar Anaheim

Van Las Vegas naar Anaheim

Vandaag hebben we terug een rit van zo’n 450 km gemaakt richting onze volgende bestemming in Anaheim: Disneyland Resort.  Onderweg viel er niet veel te beleven of te zien, daarom enkel deze foto van een tussenstop.  Je moet hier enkel nog een droge woestijnwind van zo’n 44°C bij inbeelden…   😉

 

 

 

Volg me

Frederik Maesen

Vind je deze pagina leuk? Je doet me een groot plezier door een reactie achter te laten, mijn site te delen of mijn nieuwe Facebook pagina te liken!

Frederik
Volg me

Latest posts by Frederik Maesen (see all)

Vond je dit artikel leuk of interessant? Delen en reageren = dankjewel

Add a Comment