Rondreis West Amerika Monument Valley
Nog meer USA tips >>Ontdek hier nog meer informatie over onze roadtrips in Amerika.

Delgadillos Snow Cap

Burgers Route 66

Rij je van Grand Canyon Village naar Las Vegas of omgekeerd? Dan kan je misschien eens overwegen om te stoppen in het stadje Seligman. Het ligt vlak naast de I-40 en het is een toffe locatie om even de benen te strekken tijdens je autorit.

Delgadillos Snow Cap – Seligman

Toen wij van Grand Canyon NP naar Las Vegas reden kozen we er voor om een stukje over Historic Route 66 te rijden. Een beetje om, maar dit stond nu eenmaal op mijn bucketlist. Ter hoogte van Seligman verlieten we de I-40 om vervolgens zo’n 140 kilometer over de legendarische Route 66 te rijden.

Hamburgertent

Maar voor we aan onze rit begonnen stopten we nog even in dit stadje waar je het gevoel hebt dat de tijd heeft stilgestaan. Je waant je soms in de jaren 60!

Onze aandacht werd getrokken door een wel heel opvallende hamburgertent. Buiten stond er een witte cabrio voor de deur geparkeerd. Deze foto kan je trouwens in heel wat vakantiegidsen en reisbrochures terugvinden.

Snowcap Seligman

Naamkaartjes

Binnen in de zaak hadden we ogen te kort om alles gezien te krijgen. De muren en zelfs het plafond hingen vol met naamkaartjes, flyers, folders, foto’s,… De vriendelijke en grappige uitbater haalde voortdurend grapjes uit met zijn klanten, dus je bent gewaarschuwd 😉

Nadat we onze bestelling geplaatst hadden namen we plaats het op terras. Je hebt er echt het gevoel in de jaren 60 te zitten, zo vlak langs de wereldberoemde route 66. Het leek wel alsof we in zo’n roadmovie meespeelden.

Delgadillos Snow Cap

Zodra onze naam afgeroepen werd mochten we onze bestelling afhalen. Nu konden we genieten van de lekkere burgers met frieten.

Fastfood in Amerika

Het was heerlijk vertoeven op het terrasje. Ondanks we in de schaduw zaten was het toch nog puffen door de warme wind. Heel sporadisch kwam er een auto langs. Waarschijnlijk een schril contrast met de hoogdagen van Route 66, toen dit een zeer drukke route was. Ik kan me inbeelden dat de (nu soms verlaten) hotels en motels dan volgeboekt waren.

Op de video hierboven zie je het terrasje vlak naast Route 66. Er staat nog water in de goot van een onweersbui de nacht voordien.

Delgadillos Snow Cap
301 AZ-66, Seligman, AZ 86337
delgadillosnowcap66.com

Neem zeker ook eens de tijd om een kijkje te nemen in de achtertuin. Je kan er enkele mooie oldtimers en andere curiosa vinden.

Toilet

En vergeet zeker niet een bezoekje te brengen aan het excentrieke toilet!

De exacte locatie kan je vinden op deze Google Map. Ook wanneer je over de Interstate 40 wil rijden is het goed te doen om even te stoppen. Het ligt op slechts een paar minuutjes rijden van de afrit.

Volg me
Latest posts by Frederik Maesen (see all)
Vond je dit artikel leuk of interessant? Delen en reageren = dankjewel

Add a Comment