Rondreis West Amerika Monument Valley
Nog meer USA tips >>Ontdek hier nog meer informatie over onze roadtrips in Amerika.

Discover the Way of the Traveler

Roadtrip Highway 1 Californie

Tijdens de voorbereidingen van mijn volgende roadtrip kwam ik toevallig uit op de Twitter account van Leon Logothetis. Daar zag ik een tweet voorbijkomen over zijn nieuwe boek ‘Live, Love, Explore‘.  Het gaat over de lessen die hij geleerd heeft tijdens zijn rondreizen. Hij heeft veel geweldige mensen leren kennen onderweg en hij wil deze ervaringen delen.

Zo gaat hij een 3-daagse expeditie organiseren aan de Westkust van Amerika, waarin hij je uit je comfortzone zal laten stappen en je helpen de echte wereld te ontdekken. Door zijn nieuwe boek te bestellen maak je kans om deel te mogen nemen aan deze expeditie. Meer informatie hierover kan je terugvinden in de video.

Ondertussen ben ik helemaal enthousiast geworden van de verhalen en ervaringen van Leon.  Tijdens onze eerste rondreis door Amerika heb ik ook veel na kunnen denken over het leven en wil er vanaf nu ook alles uit halen. Reizen is voor mij andere mensen ontmoeten, nieuwe vrienden maken, mensen helpen,…

#GoBeKind

Discover the Way of the Traveler

A Roadmap to the Life You Were Meant to Live

Voor een gedeelte memoires van zijn reizen, voor een gedeelte een zelfhulpboek. Live, Love, Explore is een gids die je helpt met het vinden van betekenis en avontuur in je dagelijks leven en het ontdekken van de weg die altijd voor jou bestemd was.

Door het samenbrengen van Leon’s hilarische en hartverwarmende verhalen over zijn tegenslagen op de weg, met eenvoudige maar diepgaande oefeningen om je ware pad te helpen ontdekken, zal zijn nieuwe boek “Live, Love, Explore” je leren hoe volledig en zonder spijt te leven.

 

Het is niet om te zeggen dat iedereen die het leest naar de uiteinden van de wereld zal moeten gaan. Je hoeft niet naar Mongolië te reizen om de waarheden die er liggen te ontdekken. Nee, die levenslessen kunnen net zo goed worden geleerd van de mensen om je heen.  De persoon die je koffie bij Starbucks serveert, de vrouw die naast je zit op een vliegtuig, jouw collega’s, familie en vrienden.

Er is een hele wereld van mensen die bereid zijn om jou hun lessen te leren als je bereid bent om te leren. Door jezelf open te stellen voor nieuwe avonturen, door te herkennen dat je de vrijheid hebt om je eigen weg te kiezen,  zal je iets anders vinden dat is ondergedoken in het volle zicht: je zal het leven waarvan je altijd hebt gedroomd vinden … en de nieuwsgierigheid en moed die nodig is om dat leven te laten gebeuren.

Highway One Californië

Volg me
Latest posts by Frederik Maesen (see all)
Vond je dit artikel leuk of interessant? Delen en reageren = dankjewel

Add a Comment