Rondreis West Amerika Monument Valley
Nog meer USA tips >>Ontdek hier nog meer informatie over onze roadtrips in Amerika.

Moonstone Beach in Californië

Moonstone Beach

Eén van de plekjes langs de Highway One die we zeker willen bezoeken is Moonstone Beach.  Ons dochtertje is zot van stenen en volgens de informatie die we op het internet vinden zouden er hier prachtige exemplaren te vinden zijn zoals jaspis, jade en maansteen.  Het lijkt ons een leuk plekje om even de benen te strekken voor we verder rijden langs de legendarische kustweg richting Monterey.

Meer informatie over Moonstone Beach:

 Video

 Locatie

 

Volg me

Frederik Maesen

Vind je deze pagina leuk? Je doet me een groot plezier door een reactie achter te laten, mijn site te delen of mijn nieuwe Facebook pagina te liken!

Frederik
Volg me

Latest posts by Frederik Maesen (see all)

Vond je dit artikel leuk of interessant? Delen en reageren = dankjewel
No Comments