Rondreis West Amerika Monument Valley
Nog meer USA tips >>Ontdek hier nog meer informatie over onze roadtrips in Amerika.

Roadtrip USA 2016

Route Monument Valley auto

Na een geweldige roadtrip in 2014 zijn we volop bezig met het plannen van onze volgende in 2016.  We kiezen terug voor de Westkust, maar we proberen uiteraard allemaal nieuwe dingen te bezoeken.  We denken eraan om in Denver te starten om zo via Yellowstone en tal van andere bezienswaardigheden onderweg te eindigen in Las Vegas.

Hieronder een eerste idee van een mogelijke route.  Eerst heb ik verschillende bezienswaardigheden gemarkeerd met een rode marker.  Vervolgens heb ik een mogelijke route uitgestippeld (blauwe lijn) en tenslotte hotels gezocht op deze route (gele markers).

Düsseldorf – LA – Denver

Totale afstand route: 3842 km

 Las Vegas – Miami – Düsseldorf

Bezienswaardigheden 2016

Op de Google map hierboven heb ik  verschillende bezienswaardigheden die we kunnen bezoeken gemarkeerd met een rode marker.

Google maps marker Las Vegas

Nu we al een eerste idee hebben van de route start ik ook met het ‘pinnen’ van bezienswaardigheden die we onderweg kunnen bezoeken.  Hiervoor maak ik gebruik van Pinterest omdat je zo een mooie visuele weergave krijgt.  Je ontdekt er ook regelmatig geweldige plekjes die je in de meeste reisbrochures niet kan terugvinden.

Afhankelijk van wat ik allemaal gevonden heb kan het zijn dat we onze route nog wat aanpassen.  Hieronder kan je al eens kijken wat ik op mijn ‘Rondreis Amerika 2016’ bord heb geplaatst.

 

Follow Frederik Maesen’s board Rondreis Amerika 2016 on Pinterest.

Volg me
Latest posts by Frederik Maesen (see all)
Vond je dit artikel leuk of interessant? Delen en reageren = dankjewel