Rondreis West Amerika Monument Valley
Nog meer USA tips >>Ontdek hier nog meer informatie over onze roadtrips in Amerika.

Dag 11 – Las Vegas here we come!

Las Vegas route

Onze route naar Las Vegas

Na enkele dagen in de ongerepte natuur hebben we een tocht van 570 km voor de boeg.  Nog even tanken bij het Chevron benzinestation in de buurt van ons hotel en we vertrekken voor een tocht door de woestijn naar de gokstad Las Vegas.

Las Vegas trucks onderweg

American Highway

Het lijkt alsof we in een film beland zijn.  Kilometers autostrade door de woestijn, hier en daar wat verlaten huizen onderweg, grote trucks op de baan,…

Na een lange rit (de maximum snelheid was meestal 65 mph of soms 70 mph) zagen we Las Vegas voor ons opduiken.  Het doet wel vreemd om na honderden kilometers woestijn plots zo’n stad met de gekste gebouwen te zien verschijnen.

 

Las Vegas of New York

Las Vegas hotel Tropicana

Hotel Tropicana

De GPS brengt ons tot voor de deur van hotel Tropicana, waar we 2 nachten gaan verblijven.  We wanen ons even terug in New York, met zicht op het Vrijheidsbeeld en de skyline  vanuit onze hotelkamer.

Zwemmen

Even de koffers op de kamer zetten en dan meteen het leuke zwembad van ons hotel opzoeken.  Met een temperatuur van zo’n 42°C in de schaduw is dat meer dan welkom!

Las Vegas hotel met zwembad

Las Vegas by night

Zodra de avond valt vertrekken we voor een wandeling over de Las Vegas strip.  Het kan er gewoon niet gek genoeg.  De Eiffeltoren, het Vrijheidsbeeld, de Brooklyn bridge, Piramides, Kastelen, Casino’s,…

Morgen hebben we nog een volledige dag om de Strip en alle bezienswaardigheden te verkennen.

Las Vegas by night

Volg me
Latest posts by Frederik Maesen (see all)
Vond je dit artikel leuk of interessant? Delen en reageren = dankjewel

Add a Comment