Rondreis West Amerika Monument Valley
Nog meer USA tips >>Ontdek hier nog meer informatie over onze roadtrips in Amerika.

Dag 5 – from coast to coast

Vliegen naar San Francisco

Van de Oostkust naar de Westkust

Vandaag vliegen we van New York naar San Francisco, waar onze roadtrip door West-Amerika start.    Om stipt 09:00 ‘s morgens kwam onze taxi ons ophalen.  Onze vlucht vertrok om 11:47u in Newark Airport, dus we waren goed op tijd.

Vlucht van New York naar San Francisco
UA 73

 

Timelapse van onze vlucht naar het Westen

Om me tijdens de vlucht, die zo’n 5 uur en 30 minuten duurde,  niet te vervelen heb ik wat geëxperimenteerd met mijn Canon.  Onderweg heb ik foto’s gemaakt van de verschillende landschappen waarover we vlogen.  Wolken, velden, steden, canyons, bergen, rivieren,…  Iedere keer als er een ander type landschap of wolkendek onder ons door kwam heb ik een foto gemaakt met exact dezelfde compositie.  Hiervoor kon ik me oriënteren op de vleugel van het vliegtuig.

Automotion Vlucht New York San Francisco

Timelapse New York San Francisco

Welcome in San Francisco

Na een vlotte vlucht landden we 25 minuten vroeger dan voorzien in San Francisco.  Zodra we onze koffers opgehaald hadden namen we een “Shared Van” richting het Hilton Hotel.

Airport Shuttle San Francisco

San Francisco wandeling

Volg me
Latest posts by Frederik Maesen (see all)
Vond je dit artikel leuk of interessant? Delen en reageren = dankjewel

Add a Comment