Rondreis West Amerika Monument Valley
Nog meer USA tips >>Ontdek hier nog meer informatie over onze roadtrips in Amerika.

Hotel Tropicana Las Vegas

Zwembad hotel TropicanaHotel Tropicana Las Vegas

Tijdens onze rondreis door West-Amerika hebben we in verschillende hotels gelogeerd.  Een van de hotels waar we gerust nog enkele dagen langer hadden willen blijven is het Tropicana in Las Vegas.

Dit hotel ligt aan het begin van de Las Vegas Strip en wij vonden het prijs/kwaliteit best in orde.  Ons dochtertje vond het mooie zwembad met palmbomen geweldig.  Ook het casino met de duizenden lichtjes en gokmachines vond ze best wel spectaculair.

Onze kamer

We hadden een ruime, frisse en nette kamer met 2 grote bedden.  De airco werkte perfect, niet te koud of te warm.  Het was wel even zoeken hoe de kraan van het bad werkte, maar uiteindelijk kregen we alles aan de praat.

Hotel Tropicana kamer

Wifi

In hotel kan je 3 toestellen op de Wifi aansluiten, je moet je wel om de 24 uur opnieuw registreren.

Room with a view

We logeerden op het 15de en hadden een mooi uitzicht vanaf onze kamer.  Wakker worden met zicht op het Excalibur hotel en hotel New York – New York is best wel indrukwekkend.

Uitzicht vanuit onze kamer in Tropicana

De tuin en het zwembad

Op het binnenplein van het hotel is er een mooie tuin en zwembad, je zou haast vergeten dat je in de woestijn logeert…

In de tuin was er ook een soort van kapelletje waar we tijdens ons verblijf enkele koppeltjes zagen trouwen.  Het zwembad vonden we echt leuk.  Bij temperaturen van meer dan 40° Celcius is het heerlijk om een duik te nemen.  Je bent trouwens meteen opgedroogd wanneer je gaat zonnen.

Dit was meteen ook het eerste zwembad waar ik goktafels in het water gezien heb, dat kan volgens mij alleen maar in Las Vegas!

Tuin hotel Tropicana

Hotels met zwembad in Las Vegas

Restaurant

In het hotel zijn er een aantal restaurantjes waar je kan gaan eten.  Je kan best reserveren gezien deze ‘s avonds meestal goed vol zaten.  Aan het zwembad is er ook een beach bar waar je eten kan bestellen.

Hotel Tropicana

Dicht bij de luchthaven

Hotel Tropicana ligt heel dicht bij de luchthaven, vanaf de gang konden we de luchthaven zelfs zien liggen.  We hebben er echter geen enkel moment last van gehad.

Hotel dicht bij Luchthaven Las Vegas

Locatie

Tropicana Las Vegas
3801 S Las Vegas Blvd
Las Vegas, NV 89109

Self Parking Tropicana Las Vegas

Wij parkeerden onze huurwagen in de gratis self parking van het hotel.

Parking Hotel Tropicana Las Vegas

Volg me
Latest posts by Frederik Maesen (see all)
Vond je dit artikel leuk of interessant? Delen en reageren = dankjewel
One Comment

Add a Comment