Rondreis West Amerika Monument Valley
Nog meer USA tips >>Ontdek hier nog meer informatie over onze roadtrips in Amerika.

M&M Store New York

Verschillende soorten M&M'sM&M’s World New York

Als je kinderen meegaan naar New York, dan moet je beslist eens een bezoekje brengen aan M&M’s World!  Hier heb je heel wat vierkante meters vol lekkere M&M’s en M&M merchandising.  Ook voor volwassenen best wel leuk om te doen!  Deze winkel kan je terugvinden in de buurt van Times Square.

M&M’S World
1600 Broadway
New York, NY 10019

Website: www.mmsworld.com

 Verdiepingen vol M&M’s

Deze populaire winkel is heel gemakkelijk te vinden, je kan er haast niet naast kijken.  Buiten hangen er grote reclameborden en ook in de etalage kan je de kleurrijke M&M-dingen al van ver zien staan.

M&M World New York locatie

Kinderdroom

Eenmaal binnen viel de mond van ons dochtertje letterlijk open van verbazing.  Verdiepingen vol snoep, speelgoed, kleding, gadgets en nog veel meer.  Allemaal in het M&M thema uiteraard!

M&M store met kids

M&M merchandising

Je kan het zo gek niet bedenken of ze hebben het er.  T-shirts, handdoeken, strandlakens, sleutelhangers, beertjes, beelden, glazen, koffiemokken, GSM-hoesjes, kussens, boterhamdozen,…  En ik zou nog even kunnen blijven opnoemen!

M&M's World New York

 Souvenirs

Dit was voor ons ook de perfecte winkel om alvast wat souvenirs te kopen.  Enige nadeel was dat dit nog maar het begin van onze rondreis was.  Alles wat we nu kochten moesten we overal meeslepen.  We wisten wel dat er nog een M&M store op onze reisroute lag, maar die typische New York merchandising hebben ze daar natuurlijk niet.

MM World NYC

I love New York

Ongetwijfeld de lekkerste ‘I love NY’ producten die we in “The Big Apple” gezien hebben!  😉  We kochten enkele van deze M&M’s als cadeautje voor de thuisblijvers.  Ze zaten verpakt in een doorschijnende plastic appel.

Laten we hopen dat de reclameslogan “Smelt in je mond, niet in je hand” ook van toepassing is in het snikhete Nevada.

I love NY M&M's

Overal waar je kijkt staan schitterende M&M figuren.

Grote M&M brandweerman

Statue of Liberty

Nog zo’n leuke gadget: een M&M’s Vrijheidsbeeld.  Stel je voor, dit gigantisch grote beeld vol met deze kleurrijke snoepjes.

Eetbaar vrijheidsbeeld

Na een hele tijd rondgehangen te hebben in M&M’s World New York was het tijd om wat andere dingen te bezoeken.  We namen de roltrap naar beneden om vervolgens eerst nog even langs de kassa te gaan.  Hier kan je haast onmogelijk buiten gaan zonder iets te kopen. Al is het maar een zakje lekkere M&M’s…

M&M winkel New York

Zo herken je de M&M store aan de buitenkant:  mega grote M&M’s waar je niet naast kan kijken!

MM store New York City

Volg me
Latest posts by Frederik Maesen (see all)
Vond je dit artikel leuk of interessant? Delen en reageren = dankjewel

Add a Comment