Rondreis West Amerika Monument Valley
Nog meer USA tips >>Ontdek hier nog meer informatie over onze roadtrips in Amerika.

Fog Harbor Fish House – Pier 39

Reisverslag San Francisco Pier 39Fog Harbor Fish House

Tijdens ons bezoek aan San Francisco en Pier 39 zijn we iets gaan eten in het visrestaurant “Fog Harbor Fish House”.  Ons bezoek aan dit restaurant is heel goed meegevallen.  We moesten ons zoals in de meeste restaurants in de Verenigde Staten aanmelden aan de receptie.  Hier kregen we te horen dat we een 20-tal minuutjes moesten wachten.  Even onze naam opgeven en vervolgens in het zonnetje wachten op een bank tot ze ons afroepen.

Yes!  We hoorden onze naam en mochten een van de medewerkers volgen naar onze tafel.  We hadden geluk en kregen een tafeltje aan het venster.  We hadden zicht op een haventje en Alcatraz Island!  Kan je een mooier decor bedenken in San Francisco?

Niet alleen het uitzicht was de moeite, ook het eten was best wel lekker!  Zoals je kan zien op de foto’s verder op deze pagina kan je ook andere dingen dan fastfood verkrijgen in Amerika.

PIER 39

Pier 39 Concourse San Francisco, CA 94133‎

Website: fogharbor.com

Restaurant in San Francisco

Vanaf onze tafel hadden we dit uitzicht.  Rechts zie je Pier 39 liggen, ongeveer in het midden van de horizon zie je Alcatraz Island liggen.  Deze wereldberoemde gevangenis hebben we ook bezocht.

Fog Harbor Fish House Pier 39

Fog Harbor Fish House review

Fog Harbor Fish House food

Volg me
Latest posts by Frederik Maesen (see all)
Vond je dit artikel leuk of interessant? Delen en reageren = dankjewel
No Comments