Rondreis West Amerika Monument Valley
Nog meer USA tips >>Ontdek hier nog meer informatie over onze roadtrips in Amerika.

Paardrijden in Bryce Canyon

Paardrijden in de Bryce CanyonPaardrijden in Bryce Canyon National Park

Een van de vele onvergetelijke dingen die we gedaan hebben tijdens onze rondreis door West-Amerika is gaan paardrijden door het Bryce Canyon National Park.  Ben jij ook geïnteresseerd om daar te gaan paardrijden?  Op deze pagina delen we zoveel mogelijk informatie om je verder te helpen.

Lees hier ons reisverslag.

 The lodge at Bryce Canyon

Wij hadden niet op voorhand gereserveerd (wat je best wel doet), maar waren ‘s morgens meteen naar The Lodge at Bryce Canyon gereden.  Hier moet je zijn om je in te schrijven voor het paardrijden.  We hadden geluk dat er nog plaats was voor ons drieën.

We kozen voor de kortste rit van 2 uur, maar als je voldoende tijd hebt kan je ook voor de rit van 4 uur kiezen.  We moesten een papier ondertekenen dat de organisatie niet verantwoordelijk is voor ongevallen.  Dat deed ons toch even nadenken, maar we waren helemaal niet alleen.  Tientallen andere toeristen waren zich ook aan het inschrijven.

Bryce Canyon Lodge

Het kantoortje kan je terugvinden aan de ingang van dit prachtige gebouw.

The lodge at Bryce Canyon

Op de kaart hieronder hebben we de exacte locatie van de Bryce Canyon Lodge gemarkeerd.  Onze Jeep stond geparkeerd op de parking van deze lodge.  Vanaf de lodge is het niet ver wandelen naar de vertrekplaats van het paardrijden.  We hebben het wandelpad gemarkeerd op de kaart.  Als je inzoomt op de satelliet weergave zie je de paarden zelfs staan!

Hieronder zie je een foto van het wandelpad tussen de Bryce Canyon Lodge en de vertrekplaats waar de paarden staan.

Bryce Canyon paardrijden

Horseback riding

Na een paar minuutjes wandelen waren we er al.  De paarden stonden al te wachten op de toeristen.  Een van de ‘cowboys’ was de hoeven van zijn paard aan het schoonmaken.

Horseback riding Bryce Canyon

Ze vroegen naar onze rijervaring en afhankelijk hiervan kregen we een paard (of muilezel) toegewezen.  Ze hielden er rekening mee dat we met ons drieën achter elkaar konden rijden.

Paarden Bryce Canyon

Bryce Canyon Paardrijden

Canyon Trail Rides – handig om weten:

Website: www.canyonrides.com

Je mag geen losse hoofddeksels op doen (deze kunnen afwaaien en men wil tijdens de rit hier niet voor stoppen).  Als je iets hebt dat je kan vastbinden (zie de hoed van onze dochter) mag dit uiteraard wel.

Als je niet gewoon bent om paard te rijden, dan zal je aan het einde van de rit je benen en zitvlak behoorlijk voelen.

Ook als je niet kan paardrijden is dit goed te doen.  Je moet wel geen schrik hebben van paarden uiteraard en als je hoogtevrees hebt zouden we dit ook niet aanraden.  Soms loopt je paard letterlijk op het randje van steile hellingen.

Onderweg is er veel stof.  Als je foto’s wil maken zal je regelmatig je lens moeten reinigen.  Onderweg houden ze op een aantal locaties halt zodat je (vanaf je paard, want tijdens onze rit was er geen tijd om af te stappen) foto’s kan maken.

Volg me
Latest posts by Frederik Maesen (see all)
Vond je dit artikel leuk of interessant? Delen en reageren = dankjewel
No Comments